ACT KONTO

ACT KONTO d.o.o. je neprofitno društveno poduzeće specijalizirano za pružanje stručnih i kvalitetnih knjigovodstveno‐računovodstvenih usluga, edukaciju i savjetovanje o financijskom poslovanju i upravljanju za profitne i neprofitne organizacije u RH.

 • drukčije knjigovodstvo
 • zapošljavamo osobe s invaliditetom
 • reinvestiramo dobit
 • provodimo načela zelenog ureda

 

Kontakt:

ACT KONTO d.o.o.
Dr. Ivana Novaka 38, 40000 Čakovec

Tel: +385 40 500 872

Mail: info@act-konto.hr

Web: www.act-konto.hr

FB: @actkonto

Naziv projekta: WISE FAIR

Kratki opis projekta:
WISE FAIR potiče radnu integraciju u području financija, administracije i računovodstva. Edukacijom 5 zaposlenica za internog revizora, poreznog savjetnika, savjetnika za radno pravo, stručnjaka za zaštitu osobnih podataka, financijskog administratora u društvenim poduzećima, job mentora i savjetnika za poslovno planiranje povećavamo njihova znanja i vještine kako bi mogle pružiti nove savjetodavne i financijskoadministrativne usluge drugim dionicima društvene ekonomije. Navedeno će doprinijeti konkurentnost i prepoznatljivost ACT Konta u RH kao vodećeg primjera poduzeća za radnu integraciju.

Ciljevi projekta:

 1. Povećati znanja i vještine zaposlenika društvenog poduzeća ACT Konta iz FAIR (Financije, Administracija i Računovodstvo) područja
 2. Razvoj novih usluga društvenog poduzeća ACT Konta za nova tržišta

Glavni rezultati projekta:

 1. Osposobljene 2 zaposlenice za job mentore
 2. Osposobljene 3 zaposlenice za financijskog administratora u društvenim poduzećima
 3. Osposobljeno 5 zaposlenica iz FAIR područja (poslovno planiranje, radno pravo, interna revizija, porezno savjetovanje, GDPR, računovodstvo i financije)
 4. Osposobljeno 5 zaposlenica za promocijuputem društvenih mreža
 5. Razvijene nove usluge iz FAIR područja (poslovno planiranje, radno pravo, financijska administracija DP-a i job mentoring, interna revizija, porezno savjetovanje, GDPR)

Ukupna vrijednost projekta: 838.041,34 kn
Iznos koji sufinancira EU: 722.153,81 kn
Razdoblje provedbe: 01.10.2020.-31.03.2022.